SUF Flying Finn VB77 – Stepan Sarpanevan nopein kierrosaika

Pirkan Kellon edustama suomalainen kellovalmistaja SUF Helsinki ylittää jälleen itsensä tuoreella Flying Finn VB77-kellolla, jonka suunnittelussa on ollut mukana todellinen Flying Finn eli formulakuljettaja ja kellomies Valtteri Bottas.

Takavuosien Flying Finn -mallisto on elänyt hiljaiseloa SUF Myrskyn, SUF Paronin ja tuoreemman SUF 180 -mallien viedessä kirkkaimman valokeilan Stepan Sarpanevan suuremmille yleisöille suunnitelluista kelloista. Nyt SUF Helsinki kiilaa ruutulipulle F1-maailmasta inspiraatiota hakevalla Flying Finn VB77 limited edition -mallilla.

SUF VB77 Ranteessa

Stepan Sarpaneva suomalaisuuden ytimessä

Sarpaneva Watches -brändistään maailmalla tunnettu Sarpaneva on aina ammentanut tarinansa suomalaisuuden ikoneista. Sarpaneva x Moomin valloitti kellofanit Muumi-aiheella, SUF Vetehinen haki tarinansa ensimmäisestä suomalaisesta sukellusveneestä, SUF Myrsky Valtion lentokonetehtaan kuuluisimmasta hävittäjälentokoneesta ja SUF Paroni ehkä kaikkien tunnetuimmasta lentävästä suomalaisesta, moottoripyöräilijä Jarno “Paroni” Saarisesta.  

Samaan suomalaisuuden ytimeen iskee myös Flying Finn -kellomallisto, jonka uusimpana tulokkaana on tämä huikea, formulakuljettaja Valtteri Bottaksen kanssa yhteistyössä suunniteltu Flying Finn VB77 limited edition -malli.

SUF VB77 silkkikankaalla

Moottoriurheilusta aktiivisesti ammentava SUF Helsinki ja sen ehkä maailmanlaajuisesti tunnetuin SUF Paroni kello ja varsinkin sen himoittu kronografiversio SUF Paroni Chronograph saavat nyt seurakseen Flying Finn -mallistoon istuvan uuden moottoriurheilutähden.

VB77 ja Huippuviimeisteltyä persoonallista muotoilua

SUF Flying Finn VB77 on osittain skeletonisoitu, selvästi autourheilusta inspiroitunut kello. Sen väritys ja muotoilu tuovat mieleen vintage-henkiset kilpa-autojen mittaristot ja punamusta väritys on kuin suoraan F1-radalta. Kellon sinivalkoiset aksentit muistuttavat Valtteri Bottaksen suomalaisesta alkuperästä ja kellon sininen Dare Devil -kilparanneke tekevät kellosta selvästi suomalaisuuteen päin kallellaan olevan aikaraudan.

Lähikuvassa Suf Flying Finn VB77

Flying Finn VB77 on omaleimaisen näköinen teollisen näköisellä kellokehällään, jonka viimeistely on kuitenkin huomattavasti SUF kellojen hintatasoa laadukkaampaa. Kellon siro 9,2mm paksuus kompensoi sen verrattain kookasta 44 millin halkaisijaa ja sen istuvuus ranteessa on erinomainen. Taulun indeksit ja osoittimet on luminoitu pimeässä lukemisen helpottamiseksi ja muutoinkin sen luettavuus on skeleton-kelloksi erinomainen.

Kellossa on koneistona Sarpanevan usein SUF Kelloissa käyttämä Soprod A10, jonka käyntitaajuus 28800 A/h tarjoaa 42 tuntia käyntivaraa. Kellon vesitiiveys on 100 metriä ja kellotaulua suojaa safiirilasi, niinkuin tämän tason kelloissa kuuluukin.  

SUF Helsinki Flying Finn Valtteri Bottas -limited edition VB77

Kelloa pääsee sovittamaan täällä Pirkan Kellossa niin kauan kuin kelloja on jäljellä. VB77:ää valmistetaan ainoastaan Valtteri Bottaksen kilpailunumeron mukainen 77 kappaletta, joten tämän moottoriurheiluikonin halutakseen on oltava nopea.    

Tutustu kelloon täällä: S.U.F Flying Finn VB77

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.