Toimitustavat

Toimitustavat

Yleistä

Meillä on ilmainen toimitus kaikille tuotteille ja käytämme lähetysten toimittamiseen Suomen Postia. Ilmainen toimitus koskee myymälästä noutoa, Smart Post-automaatteja ja toimitusta lähimpään postiin. Toimitus on perillä postin jakopäivistä riippuen 1-2 arkipäivän kuluessa tilauksestasi, tästä poikkeavat toimitusajat ilmoitetaan tuotteen yhteydessä verkkokaupassa.

Emme toimita tuotteita postiennakolla. Tuotteet lähetetään viimeistään tilauksen vastaanottoa seuraavana arkipäivänä, jotta toimitus saadaan mahdollisimman nopeasti perille.

Toimitus lähimpään postiin

Tällä toimitustavalla paketti toimitetaan postin noutopisteeseen, joka on lähimpänä ilmoittamaasi kotiosoitetta. Paketin lähtiessä meiltä, saat sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jolla voit seurata pakettia. Lähetyksen saavuttua noudettavaksi saat saapumisilmoituksen puhelimeesi tekstiviestillä. Tästä syystä tarvitsemme kirjautumisen yhteydessä puhelinnumerosi. Tuotteet ovat sen jälkeen noudettavissa ilmoitetusta postin noutopisteestä. Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, joten noudon kanssa kannattaa olla ripeä. Jos pakettia ei noudeta tänä aikana, se palaa takaisin meille.

Pidätämme oikeuden lähettää pienikokoiset alle 100 euron tuotteet kirjepostina, ilman seurantatunnusta.

Toimitus Postin pakettiautomaattiin

Paketti toimitetaan valitsemaasi postin Smart Post-pakettiautomaattiin. Tilauksesi lähtiessä lähetämme sinulle toimitusvahvistuksen ja Postin seurantatunnuksen ilmoittamaasi sähköpostiosoitteeseen. Seurantatunnuksella voit seurata paketin liikkeitä kohti pakettiautomaattia. Kun paketti on saapunut automaattiin, saat tekstiviestillä noutokoodin, jolla saat pakettiautomaatin lokeron auki. Tällä tavalla toimitusaika on 1-3 arkipäivää postipäivistä riippuen. Useimmiten paketit ovat jo yhden arkipäivän jälkeen perillä, eli tämä on kiireisen asiakkaan valinta. Lähetys tulee noutaa nopeasti, sillä Posti säilyttää pakettia vain 7 vuorokautta, jonka jälkeen se lähetetään takaisin meille. Tätä toimitustapaa varten tarvitsemme puhelinnumerosi, että Posti osaa lähettää noutokoodin.

Kotiinkuljetus sovittuna aikana

Postin Kotipaketti on useimmiten perillä seuraavana arkipäivänä. Tämä on oivallinen toimitustapa jos postikonttori tai pakettiautomaatti on kaukana. Postista ollaan yhteydessä, ja heidän kanssaan voi sopia paketin jakeluajan. Jakeluajat vaihtelevat paikasta riippuen klo 9-21 välillä. Paketin lähtiessä meiltä saat sähköpostiisi Postin seurantatunnuksen, jolla paketin kulkua voi seurata.

Toimitusaika

Kaikki tilaukset pyritään paketoimaan ja toimittamaan postin kuljetettavaksi vielä tilauspäivänä tai viimeistään seuraavan arkipäivän aikana. Toimitusaikamme on siis toimitustavasta riippuen 1-3 arkipäivää, joten tilaus on asiakkaalla parhaassa tapauksessa jopa seuraavana arkipäivänä. Ilmoitathan väestörekisteriin merkityn osoitetteesi, että voimme toimittaa tuotteen perille turvallisesti.

Suurin osa tuotteistamme lähetetään suoraan varastostamme ja verkkokaupassa näet suoraan tuotteiden varastotilanteen. Joissain tapauksissa tuote on päässyt tilapäisesti loppumaan, ja sitä on mahdollista tilata tilaustuotteena. Jälkitoimituksen mahdollisuus lukee aina tuotteen yhteydessä verkkokaupassa, tällöin kyseessä on tilaustuote.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.