Kellon pariston vaihto

Rannekellon pariston vaihto odottaessasi Tampereen keskustassa

Kun rannekellon patteri alkaa hiipua, on aika suunnata ammattilaisen puoleen. Pirkan Kellon palveluksessa työskentelevä kelloseppä huolehtii kellon pariston vaihdosta nopeasti ja luotettavasti. Olipa kyseessä perinteinen kello tai arvokkaampi kultakello, voit luottaa ammattitaitoomme. Tavallisen rannekellon pariston osaa henkilökuntamme vaihtaa odottaessasi, mutta erikoisemman tai antiikkivanhuksen pariston vaihtaa kelloseppä, jolloin varmistetaan että aikarautasi saa arvolleen sopivaa ammatitaitoa. 

Kellon pariston vaihdon hinta

Kellon patterin vaihdon hintaan vaikuttaa moni tekijä. Perinteinen kierrekannellinen kello tai painokannellinen kello on nopea ja helppo vaihtaa, mutta joskus kellomerkit toteuttavat takakannen kiinnityksen niin, että se vaatii erikoistyökaluja. Yleispätevää hintaa on vaikea ilmoittaa, mutta tässä muutamia esimerkkihintoja:

Painokannellisen kellon paristonvaihto: 15€

Kierre- ja ruuvikannellisen kellon paristonvaihto: alk. 15€

Kultakellon paristonvaihto: 30€

On tärkeää ymmärtää, että eri kellotyypeillä on erilaiset paristotarpeet ja vaatimukset. Pirkan Kellon asiantuntijat tunnistavat ja tietävät, mitä kunkin kellon patterin vaihto vaatii. Tampereen keskustassa sijaitseva myymälämme on paikka, jossa voit olla varma siitä, että rannekellollesi annetaan parasta mahdollista huolenpitoa.

Pirkan Kellosta saat kaikki kellosepän palvelut kellon rannekkeen vaihdosta pieniin korjauksiin ja suuritöisiin entisöinteihin. Kun kello kaipaa isompaa huoltoa, kelloseppämme tekee siitä ilmaisen korjausarvion. Pirkan Kelloon on helppo tulla. Myymälämme sijaitsee Tampereella osoitteessa Kuninkaankatu 19 (kävelykatu). Ammattitaitoinen kelloseppämme on paikalla lähes poikkeuksetta arkisin klo 9.30-17.30. Tavalliset paristonvaihdot onnistuvat myymälässä myös muina aikoina ripeästi henkilökuntamme toimesta.

Tutustu lisää Pirkan Kellon kelloseppäpalveluihin.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.