Myymälä

Pirkan Kello – Perinteikäs kello- ja koruliike Tampereen keskustassa

Jo vuosikymmenten ajan Pirkan Kello on ollut kiinteä ja arvostettu osa Tampereen kaupallista maisemaa, joka tarjoaa asiakkailleen luksustuotteita ja erinomaista palvelua. Monille tamperelaisille ja alueen asukkaille Pirkan Kello on ensisijainen valinta, kun etsitään laadukasta kelloa tai korua. Liikkeemme on tunnettu erityisesti huippulaadukkaista kelloistaan, mutta palvelumme ulottuvat paljon laajemmalle.

Tarjoamme asiakkaillemme laajan valikoiman uusia ja käytettyjä arvokelloja, kellosepän palvelut, kuten pariston vaihdot ja korjaukset. Meiltä saat klassiset myös timanttikorut useilta tunnetuilta valmistajilta sekä runsaan valikoiman tyylikkäitä käyttökoruja. Käytössäsi on myös Pirkan Kellon kultasepän palvelut, jos tarvitset muutos- tai korjaustöitä vanhoille koruillesi.

Sukupolvelta Toiselle

Pirkan Kello on vuosien varrella muodostunut monille sukupolville merkittäväksi osaksi luksuksen kokemusta Tampereella. Yli 60-vuotisen taipaleensa aikana Pirkan Kello on ollut paikka, josta tottuneet ostamaan luksusta. Vaikka olemme laajentaneet toimintaamme verkkokaupan kautta ja tuomme pitkän historia tuoman ammattitaidon koko Suomen ulottuville, henkilökohtaisimman palvelun saat kuitenkin myymälästämme.

Toimintamme perustuu korkealaatuisten tuotteiden lisäksi ainutlaatuiseen palvelukokemukseen. Liikkeemme yhdistää vanhan maailman charmia ja käsityötaitoa asiakaspalveluun ja timantinkovaan ammattitaitoon. 

Vieraile Myymälässämme

Kutsumme sinut lämpimästi vierailemaan myymälässämme Tampereen sydämessä, Kuninkaankadulla. Tule kokemaan ainutlaatuinen palvelumme ja tutustumaan laajaan valikoimaamme. 

PIRKAN KELLO
Kuninkaankatu 19 (kävelykatu)
33210 TAMPERE

Puhelin: (03) 3122 12 00
E-mail: info@pirkankello.fi

Olemme avoinna
ma-pe: 9.30 – 18.00
la: 9.30 – 15.00

Ota Yhteyttä

Jos sinulla on kysyttävää tai tarvitset lisätietoja, ota yhteyttä puhelimitse numeroon tai sähköpostitse. Odotamme innolla, että saamme palvella sinua Pirkan Kellolla. Tervetuloa palveltavaksi!

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.