Ostamme kultaa

Kullan arvo vaihdossa normaalihintaisiin tuotteisiimme +20%

Maksamme tänään rahassa:

24k (999) kullasta 64,40 €/g

18k (750) kullasta 37,80 €/g

14k (585) kullasta 28,18 €/g

Tuo korusi ilmaiseen arvioon!

Ostamme kultaa Tampereella

Myy vanhat kultakorusi ja -esineesi meille! Ostamme kaikkia kultakoruja ja esineitä, kuten sormuksia, ketjuja, riipuksia, korvakoruja, rintaneuloja, ranneketjuja, rannerenkaita sekä kultahampaita.

Useimmiten maksun saa heti paikan päällä, mutta joskus korujen on käytävä ensin kultasepällämme. Mikäli koruissa on esimerkiksi istutuksia tai täyteaineita, kullan osuus erotellaan, ja pelkkä kulta punnitaan. Irroitetut kivet/osat saatte takaisin ne poistettuamme. Osa kivistä/osista saattaa valitettavasti kuitenkin vahingoittua poistettaessa mikäli istutus on hyvin tiukka.

Myös harvinaisemmat ja epäselvät leimat tai leimattomuus vaativat joskus pitoisuuden varmistusta verstaallamme. Mikäli et myydessäsi ole varma korun aitoudesta, kultaseppämme tarkistaa hankalatkin tapaukset sinulle veloituksetta. Punnitsemme kullan kassalla nähtesi prosessin läpinäkyvyyden turvaamiseksi. Myymälämme sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Kuninkaankatu 19 (kävelykatu).

Kullan myymistä varten sinun tulee olla vähintään 20-vuotias ja sinulla täytyy olla mukanasi henkilöllisyystodistus. Maksamme kullan toivettesi mukaan joko käteisellä tai tilisiirrolla. Huomattavat summat maksamme aina tilisiirtona. Tilisiirto suoritetaan muutaman arkipäivän sisällä myyntitapahtumasta.

Mikäli haluat vaihtaa kullan uusiin normaalihintaisiin tuotteisiin tai lahjakorttiin saat kullan hintaan +20% korotuksen.

Kullan päivittäinen grammahinta vaihtelee markkinatilanteen mukaisesti. Ajankohtaisen ostohinnan löydät aina tältä sivulta sekä myymälästämme.

Ostamme myös isompia eriä hopeaa.

Mikäli sinulle heräsi kysymyksiä romukulta-asioista, voit ottaa yhteyttä myymäläämme alla olevalla lomakkeella.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.