Kellon rannekkeen vaihto tai lyhennys

Kellon rannekkeen lyhennys Tampereella

Oletko hankkinut itsellesi uuden rannekkeen, mutta se on hieman liian pitkä? Tai ehkä vanha rannekkeesi ei enää ole sopivan mittainen? Pirkan Kellon ammattilaiset tarjoavat kellon rannekkeen lyhennyksen hintaan 15€. Liikkeestämme ostetun kellon lyhennys tulee kaupan päälle. Nopea, tarkka ja edullinen palvelu – kaikki saman katon alla!  

Kellon rannekkeen vaihto uuteen

Jos vanha rannekkeesi on kulunut loppuun tai haluat päivittää kellon ilmettä, tarjoamme myös kellon rannekkeen vaihtopalvelua. Myymälästämme löydät erittäin laajan ja laadukkaan rannekevalikoiman uusia rannekkeita tunnetuilta merkeiltä kuten Hirsch ja Diplomat. Vaikka verkkokaupassamme on monipuolinen valikoima rannekkeita, myymälämme tarjoaa vieläkin kattavamman katsauksen näihin upeisiin rannekkeisiin. Meillä kellon rannekkeen vaihto käy nopeasti ja helposti. Suosittelemme lämpimästi tulemaan paikan päälle tutustumaan valikoimaan!

Pirkan Kello – paljon muutakin kuin rannekkeita

Pirkan Kello ei tarjoa ainoastaan rannekkeen vaihtoa ja lyhennystä. Meillä saat kaikki kellosepän palvelut pariston vaihdosta pieniin korjauksiin ja rannekkeen säätöihin. Kun kello kaipaa isompaa huoltoa, kelloseppämme tekee siitä ilmaisen korjausarvion. Pirkan Kelloon on helppo tulla. Myymälämme sijaitsee Tampereella osoitteessa Kuninkaankatu 19. Ammattitaitoinen kelloseppämme on paikalla lähes poikkeuksetta arkisin klo 9.30-17.30. Tavalliset paristonvaihdot onnistuvat myymälässä myös muina aikoina ripeästi henkilökuntamme toimesta.

Tutustu lisää Pirkan Kellon kelloseppäpalveluihin.

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.