Pirkan Kello nimitettiin Vuoden Citizen Kauppiaaksi – Paikallista osaamista ja laatua Tampereelta

Pirkan Kello, joka on jo vuosikymmenten ajan ollut kiinteä osa Tampereen kaupunkikuvaa, on saanut tunnustusta kansainväliseltä kellonvalmistajalta Citizeniltä. Pirkan Kello on nimetty Vuoden Citizen Kauppiaaksi, merkittävänä tunnustuksena yrityksen sitoutumiselle laadukkaaseen palveluun, tuotteiden asiantuntemukseen ja poikkeukselliseen asiakaspalveluun.

Yrittäjä Jussi Andreasen, joka johtaa Pirkan Kelloa ja myös Kultasepät Andreasen Oy:tä, ilmaisee syvää ylpeyttään ja kiitollisuuttaan: ”Olemme todella ylpeitä siitä, että vuosien työmme on tunnustettu näin arvostetulla palkinnolla. Olemme omistautuneita tarjoamaan asiakkaillemme vain parasta, ja tämä palkinto on osoitus siitä, että olemme oikealla tiellä.” Jussin kokemus ja intohimo kellonvalmistukseen ja kultasepäntyöhön heijastuvat selvästi Pirkan Kellon toiminnassa.

Laatu ja palvelu avaimina

Palkinto ei ole vain koriste yrityksen hyllyllä; se on todistus siitä, miten Pirkan Kello erottuu alallaan. Citizenin asettamat vaatimukset ovat kovat: kauppiaiden tulee tarjota laadukasta ja asiantuntevaa palvelua ja ylläpitää monipuolista tuotevalikoimaa. Pirkan Kello on tässä suhteessa ollut edelläkävijä, tarjoten asiakkaille laajan valikoiman kelloja, koruja ja monipuolisia kellosepän palveluita, kuten rannekkeiden vaihtoja, paristonvaihtoja sekä kellojen tarkkoja huoltotöitä.

Pirkan Kello ja Kultasepät Andreasen – Laatua ja osaamista

Pirkan Kello ei ole vain kelloliike; se on osa laajempaa kokonaisuutta yhdessä Kultasepät Andreasen Oy:n kanssa. Yli 60 vuotta asiakkaita palvellut Pirkan Kello on tunnettu korkealaatuisista tuotteistaan ja palveluistaan. Kellojen lisäksi liikkeestä löytyy laaja koruvalikoima ja valmius toteuttaa vaativiakin kultasepäntöitä. Jussi Andreasenin kattava kokemus ja syvällinen osaaminen näkyvät molemmissa yrityksissä, jotka molemmat edustavat korkeaa laatua ja ammattitaitoa.

Vuoden Citizen Kauppias -palkinto on kunnianosoitus, joka kertoo paitsi Pirkan Kellon erinomaisesta työstä, myös siitä, kuinka paikallinen liiketoiminta Tampereella voi saavuttaa kansainvälistä tunnustusta. Pirkan Kellon ja Kultasepät Andreasenin yhteistyö ja pyrkimys huippulaatuun ovat esimerkki siitä, kuinka perinteinen käsityötaidoilla voi yhä tänä päivänä menestyä ja loistaa – paikallisesti ja kansainvälisesti.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Tilaa uutiskirjeemme ja saat ensimmäisenä tiedon kampanjoistamme ja alan parasta palvelua suoraan sähköpostiisi.

Tilaamalla uutiskirjeemme, saat meiltä kuumimmat kellouutiset ja rahanarvoisia tarjouksia sähköpostiisi! Uutisia kannattaa muutenkin seurata ahkerasti, sillä uutiskirjeidemme mukana pääset nauttimaan kampanjaeduistamme ennen muita.